Select Page

Wat kost een waterkoeler?

Vers, koud en/of heet water m.b.v. waterkoeler of water dispenser

Kopen, leasen of huren van waterkoelers

Koud en fris water is goed voor lichaam, geest en productiviteit!

Via https://www.wat-kost-het.be kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een waterkoeler / water dispenser / waterfontein?

Wilt u thuis of op het werk gebruik maken van een waterkoeler, bijvoorbeeld om altijd heerlijk koud water tot uw beschikking te hebben? U kunt gebruik maken van verschillende systemen, die uiteraard allebei zo hun voor- en nadelen hebben. U kunt water gebruiken uit flessen, maar u kunt daarnaast ook kiezen voor een waterkoeler met een aansluiting op de waterleiding. Houd goed rekening met eventuele bijkomende kosten, zoals die voor het onderhoud van de machine. Vergelijk meerdere offertes en kom op die manier achter de kosten voor een waterkoeler, zodat u die op een voordelige wijze aan kunt schaffen.

Waterkoeler met flessen

De meest bekende waterkoeler is die met flessen. Het is een apparaat waar u met behulp van één of twee kraantjes water uit kunt tappen, dat afkomstig is uit de fles die er bovenop staat. De flessen hebben een inhoud van bijvoorbeeld 5L, 10L of zelfs meer, waardoor u de mogelijkheid heeft om er een tijd lang gebruik van te maken. Is de fles leeg? Dan kunt u een nieuwe fles plaatsen, waarbij u de oude weer in kunt leveren bij de leverancier. Houd er rekening mee dat er over het algemeen statiegeld gerekend wordt over de flessen waar u gebruik van wilt maken. Dat betekent dat de kosten de eerste keer wat hoger uit zullen vallen. Vanaf de tweede keer dat de flessen geleverd worden kunt u het statiegeld verrekenen, waardoor u hier geen last meer van zult hebben.

Waterkoeler met aansluiting op de waterleiding

Het alternatief voor de waterkoeler met de flessen is een apparaat dat u aan kunt sluiten op de waterleiding. Naast het voordeel dat leidingwater goedkoper is dan flessenwater is dat u de waterkoeler niet hoeft bij te vullen zoals met een flessenwaterkoeler wel het geval is. U hoeft dus ook geen voorraad flessen op te slaan. De machine koelt het water, waardoor dit op de juiste temperatuur is op het moment dat u er een slok van wenst te nemen. Als nadeel kan genoemd worden dat de waterkoeler niet op elke plek geïnstalleerd kan worden; het moet aangesloten kunnen worden op de waterleiding.

Onderhoud van de waterkoeler

Het onderhoud van de waterkoeler kan onder andere bestaan uit het reinigen hiervan, iets dat wettelijk verplicht is op het moment dat u gebruik maakt van een exemplaar met flessen. Kijk het contract dat u sluit goed na op de verdeling van deze kosten. Komen de kosten voor uw rekening, of betaalt u alleen huur voor de waterkoeler of een vast bedrag per liter voor het water waar u gebruik van wenst te maken? Zo kost het vervangen van een filter ca. € 65,- en dat dient 1 à 2 maal per jaar vervangen te worden (bij een waterleidingkoeler).

Aanschaf van de waterkoeler

Een waterkoeler die op de waterleiding is aangesloten is in aanschaf duurder dan een flessen waterkoeler, maar daarentegen hoeft u geen flessen water aan te schaffen en op te slaan. Uiteindelijk is een leidingwaterkoeler goedkoper als u kijkt naar de kostprijs per liter water. Voor een leidingwaterkoeler met een gemiddelde capaciteit betaalt u tussen de € 500,- en € 800,- en  tussen de € 350,- en € 700,- voor een flessenwaterkoeler. Indien u een grotere capaciteit wenst (> 100 liter/uur) dan betaalt u tussen de  1.200,- en € 2.500,- voor een leidingwaterkoeler en  tussen de € 1.000,- en € 1.700,- voor een flessenwaterkoeler. Er bestaan ook tafelmodellen en die zijn er al vanaf € 100,-

Huur van de waterkoeler

Het huren van een waterkoeler behoort ook tot de mogelijkheden. Wat kost het huren van een waterkoeler dan? U moet rekening houden met een huurprijs die  ligt tussen de € 20,- en € 40,- per maand.

Na afloop van de afgesproken huur periode bent u geen eigenaar van de machine. Let goed op of het onderhoud van de waterkoeler in de huurprijs inbegrepen is of niet; meestal is dit echter wel het geval.

GRATIS OFFERTE WATERKOELER

Bespaar tot wel 45% op waterkoelers / water dispensers via wat-kost-het.be. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden; het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Water is goed voor lichaam en geest en bevordert de productiviteit | wat kost een waterkoeler

Geld besparen via wat-kost-het.be

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.be en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen
https://www.wat-kost-het.be is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.be.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.be biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.be!

Waarom meerdere offertes aanvragen?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen; zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100% gegarandeerd geld; er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend; behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen
• Wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel!

Hoe u via wat-kost-het.be veel geld kunt besparen

  • Via wat-kost-het.be kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.be kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten aanbieders direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaven (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Drankautomaten

Hieronder vindt u diverse onderwerpen met betrekking tot frisdrankautomaten, koffie-automaten en waterkoelers. Door te klikken op de foto of de titel wordt u doorgezet naar de informatiepagina.

Hoe worden de kosten overzichten samengesteld?

Hieronder kunt u zien hoe wij stapsgewijs de uiteindelijke informatie samenstellen.
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins?

Oriëntatie en offertes aanvragen via https://www.wat-kost-het.be

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.be

Op wat-kost-het.be kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten? Dan kan dat ook via wat-kost-het.be en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken.

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaven welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 45% kunt besparen door offertes te vergelijken?