Select Page

Wat kost een frisdrankautomaat?

Informatie over frisdrankautomaten en de kosten daarvan.

Wat kost een frisdrankautomaat?

Alle soorten frisdranken

Compleet eigen programmering te bepalen

Via wat-kost-het.be kunt u aanbiedingen aanvragen (koop/huur/lease)

Wat kost een frisdrankautomaat?

Wilt u gebruik maken van een frisdrankautomaat en bent u benieuwd naar de kosten? Kosten hangen af van de capaciteit van de machine, de gewenste inhoud, maar ook de (eventuele) betalingsmogelijkheden die u wenst. Een aantal van de elementen kunt u zelf bepalen, waardoor u al vanaf een paar euro per dag gebruik kunt maken van deze apparaten. Uw medewerkers hebben dan toegang tot frisdrank, of u heeft de mogelijkheid om bezoekers de kans te bieden een blikje of flesje te kopen. In de meeste gevallen sluit u een servicecontract af, dat ervoor zorgt dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud en het bijvullen van de machine die u heeft staan.

Capaciteit van de frisdrankautomaten

De capaciteit van de frisdrankautomaten is van groot belang, aangezien een kleine automaat u uiteraard minder zal kosten dan een groot exemplaar waar uw medewerkers of bezoekers een groot aantal verschillende dranken uit kunnen halen. Of u de machine nu aanschaft of u hiervoor een contract afsluit, des te groter de machine, des te groter ook de kostenpost zal worden. Probeer vooraf na te gaan hoeveel capaciteit u nodig heeft en doe een specifieke aanvraag, zodat u zich niet laat verleiden tot een te grote machine.

Betalingsmogelijkheden

Houd daarnaast rekening met de betalingsmogelijkheden die u aan wenst te bieden. Is het de bedoeling dat uw bezoekers of wellicht uw medewerkers gaan betalen voor de frisdrank? U kunt hen laten betalen per cash geld (munten of biljetten), maar het is daarnaast ook mogelijk om zonder cash geld gebruik te maken van een frisdrankenautomaat middels speciale tokens of een pasjessysteem. Afhankelijk van uw wensen zullen de kosten voor de frisdrankautomaten wellicht oplopen. Gaat het om een machine die u binnen een kantooromgeving wilt gebruiken en is het niet nodig om voor de frisdrank te betalen? Dan zullen de kosten lager uitvallen en kunt u hier op een meer voordelige(re) manier gebruik van maken.

Inhoud van de automaten

De inhoud van de frisdrankautomaten kunt u over het algemeen zelf bepalen. U kunt besluiten om er enkele bekende merken frisdrank in te leggen, maar u kunt er daarnaast ook voor kiezen om daarnaast bijvoorbeeld snacks, dagverse broodjes of zelfs zuivel aan te bieden. 

Indien u hiervoor een bedrag rekent, dan heeft u de mogelijkheid om de kosten voor de frisdrankautomaat eenvoudig terug te verdienen. Denk daarbij aan frisdrankautomaten in openbare ruimtes zoals een hotellobby, cafetaria, schoolkantine etc.

Kopen of huren?

Indien u besluit om een frisdrankautomaat te kopen, dan bent u eenmalig een groot bedrag kwijt, maar dan is de automaat wel van u en u kunt de drankautomaat als investering opnemen in uw boekhouding en er op afschrijven. U heeft dan nog wel kosten voor het onderhoud van de machine en natuurlijk de kosten voor het bijvullen ervan. Het is aan te raden om bij de aanschaf ook meteen een servicecontract te regelen. Indien mensen moeten betalen voor hun frisdrank, dan zijn de inkomsten ook voor u (in tegenstelling tot wanneer u de frisdrankautomaat huurt). Maar waar moet u aan denken qua kosten? Gemiddeld bent u  € 2.000,- kwijt voor een kleine frisdrankautomaat, voor een automaat met een grotere capaciteit moet u denken aan € 5.000,- (bedragen zijn exclusief btw)

Wilt u liever een frisdrankautomaat huren? Dat kan ook! U hoeft niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar u betaalt een maandelijks bedrag aan de leverancier ervan (ca. € 175,- p/mnd excl. btw en incl. onderhoud). U wordt echter geen eigenaar van de automaat. 

Het leasen van een frisdrankautomaat is ook een optie. Dan huurt u eerst de automaat en kunt u later de machine alsnog kopen.

GRATIS OFFERTE FRISDRANKAUTOMAAT

Bespaar tot wel 45% op frisdrank automaten via wat-kost-het.be. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden; het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Gratis frisdrank bevoorrading | Wat kost een frisdrankautomaat

Geld besparen via at-kost-het.be

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.be en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen
https://www.wat-kost-het.be is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.be.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.be biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.be!

Waarom meerdere offertes aanvragen?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen; zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken

• Het scheelt u 100% gegarandeerd geld; er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders

• Het is volkomen gratis en vrijblijvend; behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht

• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 

• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen

• Wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel!

Hoe u via wat-kost-het.be veel geld kunt besparen

  • Via wat-kost-het.be kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.be kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag!
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten aanbieders direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaven (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen

Drankautomaten

Hieronder vindt u diverse onderwerpen met betrekking tot frisdrankautomaten, koffie-automaten en waterkoelers. Door te klikken op de foto of de titel wordt u doorgezet naar de informatiepagina.

Hoe worden de kosten overzichten samengesteld?

Hieronder kunt u zien hoe wij stapsgewijs de uiteindelijke informatie samenstellen.
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins?

Oriëntatie en offertes aanvragen via https://www.wat-kost-het.be

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.be

Op wat-kost-het.be kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten? Dan kan dat ook via wat-kost-het.be en u kunt daarmee bovendien fors op uw uitgaven besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaven welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 45% kunt besparen door offertes te vergelijken?