Wat kost een alarm ?

Informatie over alarmsystemen en de kosten daarvan

Beveilig uw bezittingen en gezin met de installatie van een alarmsysteem.

Via wat-kost-het.be kunt u aanbiedingen aanvragen

Wat kost een alarm?

Bent u op zoek naar een alarm en bent u benieuwd wat dat kost? De kosten van een alarm hangen uiteraard sterk af van de functies die u wenst (detectie van beweging/rook/gas/koolmonoxide/brand, melding van gevaar of afschrik functie), maar ook de communicatievorm (draadloos of bekabeld) is van belang en alsmede de specifieke situatie van uw woning of bedrijfspand (aantal deuren, ramen etc). Er zijn vele opties mogelijk; van een basis alarmsysteem tot aan camerabeveiliging, bewegingsdetectoren, buitensirenes en meer. We lopen de verschillende belangrijke factoren langs, zodat u zelf goed in kunt schatten wat het kost om een alarm aan te (laten) brengen.

Doel van het alarm

Denk allereerst na over het doel van uw alarm, wanneer u graag wilt weten wat het kost. Geef voldoende geld uit aan uw eigen veiligheid, al betekent dit niet dat u het meest professionele alarmsysteem hoeft te installeren. Heeft u bijvoorbeeld al goede sloten en andere preventiemiddelen zitten? Dan kunt u dat bijvoorbeeld uitbreiden met een elektronisch alarmsysteem. Houd er echter rekening mee dat de pure aanwezigheid van raam- en deurstickers wonderen kan doen, net als een zichtbare buitensirene. Wat een alarm kost hangt daarom sterk af van het doel dat u heeft. Wilt u indringers alleen maar afschrikken? Of wilt u daadwerkelijk beelden vastleggen en direct in actie kunnen komen?

Sensoren en bediening

U kunt een eventuele inbraak of andere problemen op verschillende manieren detecteren. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van bewegingsmelders, magneetcontacten en glasbreuksensoren. Daarnaast kunt u werken met rookmelders, waterdetectoren, diverse gasdetectoren en eventueel camera’s. Ga na welke elementen u nodig heeft, aangezien u de vraag wat een alarm kost daarmee steeds een stukje beter kunt beantwoorden. Ga na welke ramen, deuren of ruimten een risico vormen en ga daarna op zoek naar een adequate beveiliging.

Bediening van het systeem

Met het oog op de kosten van een alarmsysteem is het verder interessant om eens goed te kijken naar de manier van bedienen. Wilt u gebruik maken van een bedieningspaneel, eventueel met een persoonlijke code?

Wat kost een alarm

Of wilt u het systeem met een afstandsbediening kunnen bedienen? Verder zijn er bijvoorbeeld paniekknoppen beschikbaar, waarmee u er direct voor kunt zorgen dat het alarm in werking treedt. Een afstandsbediening is over het algemeen een stuk duurder dan het reguliere bedieningspaneel, maar brengt aan de andere kant meer gemak met zich mee.

GRATIS OFFERTE ALARMSYSTEEM

Bespaar tot wel 45% op een alarmsysteem via wat-kost-het.be. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden; het is gratis, u loopt geen enkel risico en u weet gelijk waar u aan toe bent.

Draadloos of bekabeld alarmsysteem?

Als u wilt weten wat een alarm kost is het bovendien verstandig om na te denken over de vraag of u een bekabeld of een draadloos alarmsysteem wilt. Het meest betrouwbaar is een bekabeld alarmsysteem omdat daar de kans op storingen geringer is dan bij een draadloos systeem. De aanschafprijs van een bekabeld alarmsysteem is bovendien lager dan die van een draadloos systeem, maar de installatie ervan is daarentegen weer kostbaarder dan die van een draadloos systeem. Naast het feit dat een draadloos systeem eenvoudiger en daardoor voordeliger geïnstalleerd kan worden is dit systeem in de toekomst ook eenvoudig uit te breiden. Doordat draadloze alarmsystemen op batterijen werken, moet u er wel voor zorgen dat u op tijd de batterijen vervangt! 

Wilt u een combinatie van deze twee opties? Dan is er nog de mogelijkheid voor een hybride alarmsysteem te kiezen, een grotendeels bekabeld systeem met draadloze onderdelen.

Online alarmsysteem kopen

Bent u van plan een alarmsysteem aan te schaffen en bent u daarom benieuwd wat dat kost? De gemiddelde prijs voor een bekabeld alarmsysteem loopt uiteen van € 1.250,- voor een basis systeem tot € 1.750,- voor een uitgebreid systeem. Voor een basis draadloos alarmsysteem bent u gemiddeld zo’n € 750,- kwijt en € 1.250,- voor een uitgebreide versie. De prijs voor een hybride alarmsysteem ligt gemiddeld tussen de € 1.000 en € 1.100,-

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en de installatie ervan.  Deze prijzen zijn indicaties. Wilt u exact weten waar u aan toe bent? Vul dan geheel gratis en vrijblijvend bovenstaand formulier in.

Wilt u EXACT weten wat een nieuw alarmsysteem u zou kosten?

Geld besparen via wat-kost-het.be

Hieronder volgt meer informatie over de voordelen van wat-kost-het.be en waarom u altijd meerdere offertes moet aanvragen
Uw kosten uitrekenen
https://www.wat-kost-het.be is wel zo gemakkelijk
N

+350 kosten overzichten

Benieuwd naar de kosten van iets? Check dan de ruim 350 kostenbegrotingen van wat-kost-het.be.

N

Eenvoudig oriënteren

Wat-kost-het.be biedt relevante informatie en up-to-date gemiddelde/indicatieve tarieven.

N

Informatie en aanbiedingen aanvragen

Direct online gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven in uw eigen regio. Simpel via wat-kost-het.be!

Waarom meerdere offertes aanvragen?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen; zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken
• Het scheelt u 100% gegarandeerd geld; er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders
• Het is volkomen gratis en vrijblijvend; behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht
• Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt 
• U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen
• Wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel!

Hoe u via wat-kost-het.be veel geld kunt besparen

  • Via wat-kost-het.be kunt u al uitgebreid  (indicatieve) prijsinformatie bekijken en u oriënteren
  • Wilt u echter met 100% zekerheid de kosten weten in uw specifieke geval, dan bieden wij extra service
  • Via wat-kost-het.be kunt u geheel vrijblijvend online een aanvraag doen voor verschillende offertes en documentatie
  • Na ontvangst van uw online aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag!
  • Uw aanvraag wordt direct verzonden aan maximaal 6 aangesloten aanbieders direct bij u in de regio
  • U ontvangt binnen enkele dagen documentatie en prijsopgaven (volledig gratis en vrijblijvend)
  • U kunt op uw gemak documentatie bekijken en prijzen vergelijken
  • U bent tot niets verplicht, maar u zult zien dat de prijzen meestal af zullen wijken en u daardoor eenvoudig geld kunt besparen
Heeft u een klus of project?

Heeft u een klus of project?

Bent u zich  aan het oriënteren over een aankoop of een klus zoals een verbouwing, reparatie of anderszins?

Oriëntatie en offertes aanvragen via https://www.wat-kost-het.be

Oriëntatie en offertes aanvragen via wat-kost-het.be

Op wat-kost-het.be kunt u de gemiddelde of indicatieve kosten van een product of dienst achterhalen. Echter zullen prijzen in specifieke gevallen afwijken. Wilt u gratis en geheel vrijblijvend te weten komen wat het u exact zou gaan kosten? Dan kan dat ook via wat-kost-het.be en u kunt daarmee bovendien een pak geld besparen!

Simpel online een formulier invullen

Simpel online een formulier invullen

U gaat op de website naar het onderwerp van uw keuze en leest op uw gemak de algemene informatie en de prijsinformatie door. Wilt u zelf  gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen ontvangen? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen en op verzenden klikken

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag voor u!

Ons team gaat aan de slag met uw aanvraag en zorgt voor verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 aangesloten partners in uw eigen regio.

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Na enkele dagen ontvangt u aanbiedingen en informatie

Oriënteren en vergelijken

Oriënteren en vergelijken

Binnen enkele werkdagen ontvangt u informatie en vrijblijvende prijsopgaven welke u op uw gemak kunt bekijken en natuurlijk vergelijken. Wist u dat u tot wel 45% kunt besparen door offertes te vergelijken?

Handig

Via wat-kost-het.be kunt u snel en op eenvoudige wijze inzicht krijgen in de gemiddelde kosten die u voor een product of dienst kwijt bent.

Gratis en vrijblijvend

Gebruik van deze website en aanvragen van informatie en offertes is volledig gratis en vrijblijvend.

Vergelijk en bespaar geld

Door in 1 stap offertes aan te vragen bij wel 5 partijen heeft u een goede basis om te vergelijken en eenvoudig geld te besparen.

Wie zijn wij?

Wat-kost-het.be is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie.

© Wat-kost-het.be – Meer dan 350 up-to-date kostenoverzichten voor talloze producten en diensten PrivacyDisclaimer